Nestjes Nieuws

Weten jullie nog van de nestaankondigingen een poosje geleden? Inmiddels kunnen wij het nieuws delen en zijn er prachtige pups geboren! Hieronder wat foto's van de nestjes, én bekijk onze social media kanalen om op de hoogte gehouden te worden of voor meer foto's. 

Onze Abbraccio Lotje is inmiddels bevallen van een prachtig nest! 

Abbraccio Saartje is bevallen. Wat een prachtige pups!

Abbraccio Cobberedog Lizzy & Mylo

Abbraccio Cobberdog Lucy & Tazo

Mardoodles Nala & Fifth Avenue Prince

Reddingshond

Deze knappe Abbraccio Rumi is nu 8 maanden oud. Laatst is hij geslaagd voor het onderdeel 'basiselementen vlakte zoeken' bij het Reddingshonden team Zeeland. Wat zijn we trots op deze jonge pup met zoveel kwaliteiten om deel te nemen aan dit fantastische werk! Het is een pittig hondje die het certificaat zeker verdiend heeft! Hij mag door voor het volgende onderdeel! 

Rumi kreeg onder andere opdrachten om een slachtoffer te vinden, een voorwerp op te pakken en daarmee naar de geleider te gaan. De geleider zou daarmee weten dat Rumi iemand heeft gevonden en de geleider kan brengen naar de plek waar de persoon is gevonden. 

Schoolhond

Toby (een pup van Toby en Rosie) is sinds mei 2022 een schoolhond. Lees hieronder de positieve ervaring van een intern begeleider met 'Schoolhond Toby'. 

 ''Ik ben de trotse eigenaar van onze lieve Toby! Toby is tevens de schoolhond op de basisschool waar ik werk als intern begeleider. Nadat ik mij uitgebreid ingelezen had over een schoolhond en dit besproken heb op school, mochten we in mei 2022 Toby als pup ophalen. Al vrij snel ging hij een paar uurtjes mee naar school. Wat een feest was dat! De kinderen en Toby leerden al snel aan elkaar wennen. Nadat ik, samen met Toby, alle klassen was langs geweest en de regels had verteld, hielpen de kinderen mee met ‘opvoeden’. De afspraak was dat als Toby uit enthousiasme sprong, de kinderen stil bleven staan als een lantaarnpaal. Doordat Toby hierdoor helemaal geen aandacht kreeg van de kinderen, had hij het opspringen heel snel afgeleerd. Ook rent er nu niemand meer door de gangen als Toby op school is, want dan wordt hij onrustig. Toby moet nog volwassen worden maar heeft nu al een hoop gegeven. Als Toby op school is, loopt daar vooral positieve energie op 4 poten rond waardoor al snel een glimlach op de gezichten van de kinderen komt. Als een kind boos of verdrietig is, voelt Toby dit goed aan. Hij gaat dan naast het kind liggen en voor het kind is het heel troostend om hem alleen maar te aaien. Zo mooi en waardevol om dit te zien gebeuren!

Het is mijn taak om te kijken wat Toby aankan en waar zijn grenzen liggen. Dat is wel eens moeilijk want na schooltijd staan er altijd een paar kinderen voor mijn deur om Toby te aaien en met hem te spelen. Ik zorg ervoor dat hij zijn rust krijgt in mijn kamer (er hangt dan een bordje op mijn deur ‘Ssst Toby slaapt’) en soms mag een kind samen met mij Toby uitlaten. Hij gaat voor 1,5 dag mee naar school en voorlopig is dat echt genoeg voor Toby. Wat is hij moe na afloop van alle aandacht die hij krijgt én die hij geeft. Wat ben ik trots op Toby, op de mooie lieve, enthousiaste en aanhankelijke hond die hij is geworden! ''

Oudere berichten

Puppy Nieuws 1
Onze Abbraccio Cobberdog Lot is bevallen van 6 prachtige pups. De vader van dit mooie stel is Fifth Avenue Prince. Houdt onze social media in de gaten voor meer foto's!

Puppy Nieuws 2                                  
En ook Abbraccio Cobberdog Keetje volgde een week later met een mooi nestje van 9 pups. Douchproud Jagger is de vader. De wachtlijst voor beide nestjes is gesloten en we houden je graag op de hoogte via Instagram en Facebook. Volg je ons al? 

Nestjes nieuws

Terwijl we deze week de pups uitzwaaien van ons huidige nest (pups van Liz en Saartje ) zijn we ondertussen bezig met de voorbereidingen voor de nestjes die we eind 2022/begin 2023 verwachten bij de dames Joli, Lot en Keet. Houdt onze nestaankondigingen in de gaten voor de mooie combinaties Cobberdogs of informeer nu alvast naar de mogelijkheden. 

Onze pup Charlie in de krant