Hoe het begon

Mijn naam is Marjan Bregman en ik woon in het mooie dorp Moerkapelle, tussen Gouda en Zoetermeer in. Ik ben opgegroeid op een boerenbedrijf met ontzettend veel dieren. Het hele jaar door werden er kalfjes, kittens, konijntjes, geitjes, enz. geboren. De verantwoordelijkheid voor nieuw leven is me als het ware met de paplepel ingegeven en de liefde voor dieren, met name voor de hond, is daar ontstaan. De relatie tussen mens en dier is zo bijzonder en daar mogen we elke dag van genieten! 

Onze eerste hond

In 2011 kochten wij onze eerste labradoodle Fleur. Ik had gegoogeld op ‘ideale familiehond’ en daar kwam de Australian labradoodle bovendrijven. Ik kon me toen niet voorstellen (en mijn man zeker niet…) dat we met haar zouden gaan fokken, maar zowel wij als onze omgeving hadden zo’n plezier in het hondje dat we in overleg met de fokker besloten om voor een nestje pups te gaan. Onze eerstgeboren pup Sam hebben we toen aangehouden.

Van Labradoodle naar Cobberdogs

In de loop van de jaren heb ik de mogelijkheid gekregen om van wat als hobby begon mijn werk te maken. Met de komst van onze Fifth Avenue Cobberdog Prince, een originele Australian cobberdog, hebben we onze focus verlegd naar de prachtige cobberdogs. Inmiddels hebben we een mooi aantal prachtige Australian cobbers in huis, en ook een aantal in fijne gastgezinnen. Wij zijn onder onze nieuwe naam Abbraccio Cobberdogs aangesloten bij de Master Dog Breeders & Associates (MDBA).

Aandacht

In en om huis hebben we meer dan voldoende ruimte. Voor de honden, maar ook om aanstaande puppybaasjes te kunnen ontvangen en trainingen te geven. Onze thuiswonende kinderen zorgen samen met onze getrouwde kinderen en onze kleinkinderen voor genoeg reuring. Voor de pups betekent dit: veel aandacht, veel knuffels en altijd wel een speelmaatje. Dit is enorm goed voor de socialisatie waaraan ik bij elk nest weer veel aandacht besteed! 

Gegevens

Zoals alle goede fokkers ben ik in het bezit van het Vakbekwaamheidsbewijs Besluit houders van dieren. Daarnaast zijn wij geregistreerd:

KVK Rotterdam: NL001963492B08

UBN-nummer : 6910730